En aquesta situació hem estat investigant sobre les tecnologies, hackers i periodistes. En la situació hem investigat un cas sobre una persona que deixava un sobre amb certa informació a Noam Chomsky i nosaltres teníem que anar elaborant hipòtesis i anar investigant i trobant relacions sobre el cas al llarg de les setmanes.

Ha sigut interessant encara que en algun moment bastant confús. L’activitat que m’ha agradat més ha estat l’activitat individual dels mòbils en tres anys, la pel·lícula també. La que menys el comentari de l’article del Chomsky. El que més m’ha costat ha sigut la línia del temps, crec que ens va costar en general al nostre grup, hagues preferit que només haguessin sigut cinc invents així ho haguéssim pogut fer millor i haver posat més informació. Crec que hauríem pogut anar a fer alguna excursió, com a alguna xerrada sobre hackers, un museu sobre els invents antics o alguna activitat que estigués relacionada amb el cas.

 

Resultat d'imatges de noam chomskyResultat d'imatges de star TACResultat d'imatges de facebookResultat d'imatges de hackers