El dia 18 d’Abril els alumnes de segon del Institut Viladomat anirem a L’Espulga de Francolí, és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà.

No estarem just a dins del poble, si no que estarem situats una mica allunyats i tambè estarem aprop de Mont Blanc.

Ens allotjarem a l’alberg Jaume I de Les Masies. Anirem en autocar.

El primer dia ens passarem tot el matí organitzant les habitacions. Dinarem i anirem a Garber, que es una àrea de lleure on pots veure la fauna animal del bosc mediterrani, està a uns 2km del poble.

Berenarem i tindrem temps lliure fins l’hora de sopar. Farem les activitats de nit i sobre les 23 hores haurem d’anar a dormir.

Cada dia a les 8.30 esmorzarem, així que haurem d’aixecar-nos i arreglar-nos avans de les 8.30.

El segon dia anirem a Monestir de Poblet, visitarem la part medieval de la vila i visitarem el monestir, on un grup d’experts podrà entrevistar a un monjo. Tornarem per a dinar. Per la tarda anirem pel GR (Gran Ruta), fent una excursió fins a Espulges. On podrem descobrir espulges a traves d’aquesta activitat.

Com sempre berenarem, soparem, jugarem a jocs de nit i anirem a dormir.

El terçer dia anirem a la vila medieval de Montblanc, haurem d’anar en autocar.  On hi ha la muralla que te un perímetre d’uns 1.500 metres i encercla tot el nucli de l’antiga població.

Resultat d'imatges de vila medieval de montblancResultat d'imatges de vila medieval de montblanc

Dinarem i farem un taller de tinta i escriptura medieval.

Berenarem, tindrem el temps lliure fins les 20.30, quan soparem.

L’últim dia, el 21, desprès d’esmorzar farem la recollida d’habitacións i anirem al Monestir de Santa Creus, on farem un taller d’iconogrfia medieval, a partir dels capitells del Claustre. Dinarem de pícnic i més tard, a les 15 hores marxarem a Barcelona. Sobre les 17 hores estarem de tornada a l’Institut.