Ahir dia 14 de desembre vam anar tot terçer d’ESO a el cinema Texas allà al principi ens van explicar el que faríem: veure cinc curts de temàtica LGTBI (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals). El primer va ser un vídeo de youtube de la youtuber Asadaf que parlava sobre l’heteronormativitat que vol dir el fet de que la cultura ens inculqui que el normal són les parelles heterosexuals (sexe oposat). Explicava que ho fan a tot arreu, als anuncis, series, películes o les persones quan per exemple quan ets petit et diuen que si tens novio si ets una noia i si tens novia si ets un noi.

El segon curtmetratge; besarte com un home, era com un comentari entre dos actors que van interpretar junts una escena gay a una película. L’Àlex Monner i l’Ígor Szpakowski comentaven com van viure i va ser per ells gravar l’escena.

El terçer curtmetratge tractava d’una noia i un noi que les seves mares són una parella homosexual i de com ho vivien i com ho veia la gent del seu entorn.

El quart curtmetratge era l’únic animat i anava sobre dos alienigenes noies que s’estimaven peró no podien arribar a estar juntes fins que al final ho aconsegueixen.

L’últim curtmetratge i el que m’ha agradat més ha sigut ‘En la azotea’ que era un curtmetratge sobre un grup d’amics on un d’ells es gay i aixó genera un conflicte entre ells. A més el director d’aquest curtmetratge estava i ens ha repost dubtes sobre aquest.

Tot en conjunt ha sigut molt interessant i m’agrada molt que al institut tractem aquest tipus de temes.