Ahir dijous 1 de març vam anar al ‘Youth Mobile Festival’, ja vam anar l’any passat i hem tronat amb els nostres companys de 2n. Ha sigut molt divertit i enriquidor tot i que hi havia molta gent, soroll calor i tots ens vam estressar una mica al final. Vaig fer moltes activitats, la que més em va agradar va ser un roomscape en grup que vaig fer amb algunes amigues.

El roomscape va ser super guay perquè era molt enginios i ni molt difícil ni molt fàcil, la dificultat en la mesura justa, a més hi havien pistes que s’havien de trobar amb movils, codis QR o mirant dintre de un programa de realitat visual, etc.

          (roomscape)

Però no va ser la única activitat que vam fer, hi havien moltíssimes parades:

 (mapa del festival)

Les altres parades van ser una sobre programació d’un robot que es movia segons les ordres que li havies donat i l’objectiu era d’aconseguir tirar un caramel per un forat que hi havia a la superficie per poder aconseguir-lo. Pots veure un petit video d’aquesta activitat en aquest enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1OqxV-2ogZjV46qo1Dcmb89cMcG2Jta6a/view?usp=sharing

Va ser una bona experiencia i crec que tots vam disfrutar amb la ciencia tecnología i física. Si voleu assistir un altre any o saber més sobre YoMo podeu visitar la pàgina web de YoMO.