Aquesta situació d’aprenentatge s’acaba avuí i hem fet la valoració final. La situació en general no m’ha desagradat gens i tots els àmbits teníen un contingut molt relacionat amb la situació i interessant.

El que més m’ha agradat ha sigut poder fer zumba a les classes d’educació física, ha sigut molt divertit i espero seguint fent-ho en les pròximes classes. També estic orgullosa d’haver aprés a resoldre funcions lineals, a saber les relative clauses en anglès o la meva presentació d’alemany descrivint a un company, em vaig esforçar molt i va valdre la pena. També m’ha agradat poder preparar les classes sobre els sistemes del cos tot i que no vam tenir gaire temps la idea de fer les classes és molt guay.

He aprés moltíssimes coses sobre l’energía que avans desconeixia, tant com noves formes d’energíes que no sabía que existien o com funcioaven com per exemple l’energía geotérmica. En l’àmbit científic i matemàtic he aprés a fer funcións, identificar de quin tipus de funció es tracta; lineals, afins o constants i explicar les característiques de cadascuna tant com representarles en una gràfica. O a fer una bobina de Faraday. A fer l’analisi sintàctic d’oracions identificant cada part de l’oració i la funció que fa cada part de l’oració. A alemany he aprés a descriure a companys. A bio hem aprés sobre diferents sistemes i hem fet pràctiques.

Em va agradar molt la classe que vam fer a música tocant instruments per això m’agradaria poder repetir-ho més sovint encara que entenc que la música no és només tocar instruments i que ara hem de fer diferent temari. També trobo que la películ·la era poc relacionada amb la situació, el tema de l’elecricitat no era realista ni gaire principal. Tot i que ha sigut per el tema de les excursions no hem tingut temps per preparar les classes.

Tot i ser una situació curta crec que ha anat molt be a totes les classes en relació de que hem pogut fer tot el que havíem (l’única que no ha estat biología) i hem aprés moltes coses.