Per tancar la situació 309, com ja és ritual hem valorat el que ens ha agradat, hem après i canviaríem de la situació. He après moltes coses, entre elles moltes obres distòpiques, a part d’aprendre sobre les distopies, com es presenten i com identificar-les també quines són les obres distòpiques més importants, qui les va escriure i com era la distopia que presentaven.

El que més m’ha agradat ha estat el projecte de música perquè hem pogut crear a partir de les nostres emocions un espectacle artístic per a transmetre la sensació als nostres companys. M’ha semblat una activitat molt divertida perquè cadascú ho ha fet a la seva manera i el producte final que ens ha quedat és brutal i per tant estic molt satisfeta.

El que canviaria és sobretot les classes d’Amparo; no ens va explicar com es feien les activitats (potser pensava que ja ho havia fet o ja ho sabíem) per tant les activitats han sigut molt difícils/quasi impossibles de fer. Tinc la sensació que ningú ha après el que havíem d’aplicar als exercicis. (dossier ‘a moure’s’)