De cara a aquest curs vull ser més organitzada de cara a planificar i fer la feina i treballs per entregar-los a temps. Ho aconseguiré sempre i que porti l’agenda al dia, no se m’acumulin els treballs i no estigui estressada pel temps. Crec que puc fer-ho, només necessito tenir una agenda organitzada, ser conscient dels horaris que tinc per a fer els treballs, i no perdre el temps. Crec que és en el que repengen els meus resultats, no tenir els treballs planificats i que se t’acumulin es reflecteix en els resultats negativament, ser més organitzada ajudaria a les meves notes a ser més altes i regulars. Com hem començat un nou curs penso intentar-ho durant tot el curs.

També m’agradaria estar més atenta a classe, durant totes les classes. Crec que és molt important estar atenta perquè si escolto tot el que diuen els professors aprendre tot el que cal per a després fer els deures i treballs seria molt més fàcil. M’aniria molt bé seguint atenent a les classes durant tot el curs per a anar al dia i no perdre temps buscant coses que ja han explicat.

Seré simpàtica amb tots els meus companys, als que no conec els coneixeré i als que ja conec els hi donaré una altra oportunitat per a la gent que per qualsevol motiu no m’havia acabat de caure bé. Ajudaré als meus companys de grup quan els hi costi alguna assignatura o treball, així ells em podran ajudar a mi amb el que em costa. Finalment no posaré pegues per a quedar fora d’hores d’institut amb els companys de grup.

Avui ha sigut un dia una mica dur; crec que tots anem súper perduts i des que ubicats, classe nova, espai nou, grup nou, professors nous i alumnes nous. Espero aprendre a mourem per l’institut durant aquesta setmana perquè ara mateix nosé com anar enlloc. No m’ha agradat gens el meu nou grup, penso que és un desastre però intentaré adaptar-me als meus companys i que tirem tots endavant.

Preavaluació:

Ja ens trobem a l’última setmana de la primera situació d’aprenentatge i tinc la sensació que el temps vola alhora que noto com si portéssim molt treballant; deu ser perquè a final de la situació se m’han acumulat tots els treballs i em falta alè per acabar-los. Tot i que em sento molt productiva perquè estic fent molts treballs i volcant-me en ells, noto que emputxo el grup cap endavant i que els estic ajudant en certa manera i en alguns treballs a esforçar-se.

Per l’altra part, i es que no tot són floretes, estic molt estressada i sento que no dono a l’avast, noto que alhora que em mato a fer feines no arribo a el màxim que m’agradaria. Però, sé que si segueixo així el curs no m’anirà malament. Confio que quan canviem grups em toqui gent que doni més i que no tingui una actitud passiva; seria genial.