Les meves expectatives per aquest curs són repassar a casa els deures que tinc i si tinc qualsevol tasca dedicar com a mínim 30 minuts a fer-ho o repassar perquè trobo que això em pot ajudar a millorar el meu rendiment i aconseguir un nivell molt bó. Estar atenta durant tot el temps, ja que moltes vegades o en algunes classes em distrec i he de millorar la meva atenció per acabar, entregar totes les tasques/treballs/deures a l’hora.

No sé què vull estudiar en un futur, ni a què em vull dedicar. No ho tinc gens clar perquè no sé què m’agrada fer. Hi ha coses que em desagraden molt però no hi han que m’agradin molt, per exemple odio les llengües (menys l’anglès), Però tampoc mai m’ha interessat gens la història i no tinc bona memòria. M’agrada dibuixar però considero que no tinc suficient talent ni dedicació com per dedicarm-hi. Sem donen bastant be les matemàtiques i la robòtica però no és que m’agradin gaire. M’encanten les arts escèniques i faig teatre. En general no tinc per res clar del que vull fer, si sé que no vull però no hi ha res de res que m’apassioni. El batxillerat artístic, el tecnològic (però no perquè m’agradi sinó perquè s’em dona be), potser l’humanístic i ciències socials. Necessito descobrir que m’agrada perquè no ho tinc gens clar.

 

Resultat d'imatges de brandy melville

Odio les mongetes verdes perquè ni m’agrada la textura ni el sabor ni res. Hi han molts més aliments que no m’agraden però aquest l’odio. Encara que també hi ha altres aliments que m’encanten com la xocolata, o plats que adoro com el sushi.

Resultat d'imatges de mongetes verdes

M’agrada molt la tenda de roba Brandy Melville. La roba que venen m’encanta i és un lloc on m’agrada molt anar a comprar amb les amigues, es a dir que a part de la meva tenda de roba preferida és un punt d’unió amb les meves amistats.

Resultat d'imatges de brandy melville