Aquesta és la il·lustració en la que em vaig inspirar per a decorar la meva samarreta, un disseny de Keith Haring: Un jove que a més de dibuixar i pintar també practicava l’art dels grafits.  Va morir de sida als 32 anys.

Vaig escollir aquest dibuix perquè crec que representava l’amor i l’amistat, a part de ser senzill i expressar un munt de coses, a mi m’agraden els dibuixos simples, aquells que només mirar-los ja el tens tot en ment i que en canvi pots estar-te estona adivinant exactament que volia representar l’autor, per exemple: Pot representar l’amor, l’amor entre homosexuals ja que sembla que les dos persones siguin molt semblants i cap de les dos te cabell encara que aquest artista mai en dibuixava a les figures humanes, pot representar a dos amics, a dos familiars, la solidaritat ja que potser aquestes dos persones estan donant aquest cor que representa l’amor, o potser representa l’amistat, potser representa el cor del planeta i vol donar el missatge de que l’hem de salvar/ajudar/cuidar els humans? Sigui com sigui crec que puc treure moltes hipòtesi i que només l’artista ens podria dir la veritat, encara que no se si soc jo l’única que s’enreda a treure deu mil significats a 30 traços de línies i dos colors… Aquest es el verdader motiu de perquè he escollit aquest cuadre.

(no trobo la foto de com va quedar la samarreta ni la samarreta per casa però quan la trovi que espero que sigui d’aquí poquet la posare, gràcies)