Bona nit!

A partir d’ara teniu una nova categoría i una etiqueta on podreu visitar les meves experiencies personals que vulgui explicar d’ara en endavant. Per ara només tinc dos categoríes dintre del meu ‘racó personal’ però si s’em acudeixen més o vull parlar, explicar sobre alguns temes que no es poden classificar amb les que ara tinc ja les aniré afegint a mida que les redacti.

Explicaré breument que trobareu al meu racó personal; a cultura podreu veure experiencies culturals que he viscut al meu dia dia, tant com si faig una obra de teatre, com si vaig a veure’n una, vaig a un conçert, museu, faig un dibuix que m’agrada o vull compartir amn vosaltres alguna web, películ·la, cançó, etc, que m’ha semblat interessant i recomanable. Es a dir, tot el que tingui a veure sobre cultura i tot i que l’altre categoría és opinió per cultura també deixaré opinions sobre aquestes coses.

L’apartat d’opinió diguem que és més genèric ja que tocaré temes d’opinió d’alguna cosa, com sobre masclisme, LGTBI, etc, tinc pensat explicar algunes coses com les meves coses preferides, menjars, esports, etc. En general tant com d’opinió en temes polèmics, sempre desde el respecte i només com a opinió i sobre les meves preferencies.