Afortunadament, la gran ballarina catalana que compta amb 22 premis; Sol Picó, és mare d’un dels alumnes de segon del nostre institut. Així doncs va venir a parlar-nos sobre la seva carrera professional, com ja he dit ella és coreògrafa i ballarina i tot i que no m’interessa el seu àmbit professional sí que volia escoltar el seu recorregut perquè tinc la sensació que en poc hauré d’escollir i escoltar a gent que se n’ha sortit em consola. La veritat és que la xerrada em va agradar i motivar molt, la Sol és una persona molt energètica, carregada d’una aura tranquil·litzant i amb un discurs inspirador.

La Sol no va néixer sent un prodigi, ningú la va veure per primera vegada ballar i la va enviar directe a debutar, el seu recorregut professional ha estat llarg i ha estat el seu esforç i insistència que l’han portat a on ara està. Això em sembla molt inspirador i és que les metes que ens marquem són baixes, perquè no desitjar el cel; no volarem per a tocar-lo però si ens ho treballem bé podríem construir un avió per a arribar-hi.

Crec que estan molt bé aquest tipus de xerrades sobre recorreguts professionals. Crec que estan molt bé per a reflexionar sobre com volem que sigui el nostre propi recorregut professional.