El passat dimecres vam anar tota la classe a la platja. Hem anat acompanyats de l’Aura, la professora de biologia i és que hem anat a fer un mostreig de la sorra de la platja. L’objectiu era trobar els micro plàstics per a contribuir a un estudi en el que es vol estudiar l’aparició de micro plàstics al mar, ja que últimament s’està alertant de que els micro plàstics són inclús més perjudicials que els grans, perquè segurament els estem ingerint.

Ha estat molt divertit i és que ens han deixat alguna petita estona de lliure per a descansar i hem pogut córrer i fer el burro per la sorra. Adoro la platja; és agradable, preciosa i em relaxa molt. Vaig aprofitar per a fer algunes fotos ja que el paisatge colors i elements m’inspiraven.

Finalment després de recollir les mostres necessàries vam tornar a l’Institut i vam dedicar a recercar plàstics entre la sorra que haviem recollit amb l’adjuda de pinces i lupes.

És interessant tractar el tema, ja que no som suficientment conscients de que els micro plàstics són un problema greu. Per si algú no sap qué són o quins afectes tenen, deixo enllaçat aquí un vídeo molt interessant i que us ajudarà a definir una postura dins del tema.