Jo penso que en aquesta situació d’aprentatge ha sigut molt interesant, i també molt impresionant.
Aquesta situació ha durat unes 4 setmanes aproximadament, si no recordo malament. Com clarament posa el títol de aquesta situació d’aprenentatge, “302. LA MEDITERRÀNIA: UN MAR DE CULTURES”, es pot deduir que hem estat parlant sobre el Mediterrani, en tots els àmbits, de àmbits científics a social-lingïstic. També cal detacar que les vagues, aturades, no han ajudat aquesta situació, ja que han estat enrrederin les classes, de manera que no hem pogut fer tots els continguts que teníem pensat els professors des d’un primer moment . La materia que ha estat més afectada a estat física i química, que malauradament també vam tenir diversos problemes a la notra classe en la primera situació (301. EL COS ES MOU: EL TEMPS I EL RITME).
Personalments, només puc dir que la SA_302 ha estat molt impresionant, ja que hem fet un munt de coses, que jo penso que també ens ha ajudat molt per aprendre moltes coses.
Ara us explicarè poc detallat alguna de les activitats que m’ha agradat més, de les assignatures.
- MATEMÀTIQUES: Aquesta es una de les matèries que m’agraden més, i ha estatmolt interresant la qual en aquesta situació ens vam centrar en fer progressions aritmètiques i geomètriques. Tot i que hem fet un dossier i finalment un examen sobre el tema, no gaire complicat. Puc dir que encara que sigui la meva assignatura preferida, no hi ha gaire cos per explicar.
- CATALÀ: Pe fer un resum ràpid us explicarè el que vàrem fer en poques frases. Primer vam parlar sobre les normes ortogràfiques. Que d’això cada grup havia de fer una norma i presentar-la a tota la classe, d’aquesta manera aconseguir que la resta de la classe la poguèssim aprendre. També vam fer una activitats sobre Àngel Guimerà, l’autor de l’obra teatral de Mar i Cel (Ho vam fer al principi de la situació). Tot va acabar amb un kahoot i qüestionari, com si fos un exàmen, sobre les normes ortogràfiques que es va fer l’últim dia de la situació.
- CASTELLÀ: Aquest àmbit tot i ser afectat per alguna de les vagues, vàrem poder fer un site sobre el Renaixement, també unes presentacions sobre un autor del Renaixement castellà, en el meu cas (Lope de Rueda) i finalment un treball bastant llarg sobre el llibre d’aquest trimestre, el Lazarillo de Tormes. Al final vàrem fer un qëstionari del Lazarillo de Tormes.
- ÀNGLÈS: Només vàrem trebalar sobre l’illa de Menorca que cada grup vam fer unes presentacions sobre un tema relacionat amb l’illa, Gibraltar també va ser un petit treball sobre un article i respondre unes preguntes. Finalment vàrem practicar i fer un examen sobre el “present simple, present continuous, past simple, past continuous and irregular verbs”.
- SOCIALS: Jo penso que aquesta matèria ha estat una de les millors al igual que mates. Hem fet moltes coses relacionades amb el Mediterrani com aprendre el relleu, rius i costes d’Europa i Àfrica va ser una activitat molt entretinguda. També vàrem aprendre a fer climogrames, gràfiques comparatives, veure la migració i els refugiats i, com a tasca principal, un mapa d’un recorregut d’Europa amb tots els relleus, que hi havien pel recorregut.
- NATURALS: En aquest àmbit vam fer quatre activitats. Un document sobre la Posidònia, una planta amenaçada per l’alga C, un examen sobre aquest tema, un documental més un resum del qual parlava sobre els diferents ecosistemes i un mapa conceptual (Lucidchart) sobre les amenaces.
- EF: El que vam fer en aquesta situació va ser una coreografia a partir de les pavanes que vàrem practicar a música, enregistrar-la en un vídeo. També vam fer esports col·lectius com per exemple voleibol tot i que no va estar gaire bé per la falta de temps .
- MÚSICA: En aquest àmbit vàrem fer una dansa del Renaixement, la pavana, també vàrem fer unes presentacions sobre un tema relacionat amb la música del Renaixement i vam apendre una mica com llegir partitures i identificar notes musicals.
- FÍSICA i QUÍMICA: Aquesta matèria és la més afectada per les vagues. Només vam poder fer un document sobre Arquimedes, el qual no tothom va acabar i després vàrem veure els diferents tipus d’esforços i estructures. Vam fer un examen sobre Arquimedes.
Comentaris Recents: