Després de dormir vam esmorzar i vam agafar l’autocar cap a San Gimignano, el poble on es diu que està la millor gelateria del món, jo em declaro un gran consumidor d’aquest producte lacti i estava super entusiasmat per provar-ho. Després d’una hora i mitja de viatge vam arribar a aquest petit poble. Vam anar a la plaça i els professors ens van deixar anar sols. El primer que vaig fer va ser demanar-me un gelat de caramel i vainilla. Va ser una explosió de sabors en la meva boca, val molt la pena menjar un.

Va haver-hi uns quants companys no van poder gaudir dels gelats ni gaudir de la ciutat (no estic segur de per quin motiu).
Després vam tornar a l’autocar i vam anar cap a Siena, vam trigar uns 45 minuts. A Siena no hi ha gaires coses a visitar, només està la Piazza del Campo.

Després vam anar a un supermercat per provisions per al ferri que vam agafar més tard, ja que en el ferri tot era molt car, s’aprofita que la gent no pot comprar en cap lloc excepte en el restaurant d’aquest.
Vam anar a agafar el ferri en el port de Civitavecchia, vam passar tots els controls i vam embarcar cap a Barcelona.
