Avui dia 18 de desembre hem vist una pel·lícula en anglès, m’ha agradat molt, encara que s’ha fet una mica llarga. Tot comença quan es veu un noi corrent perquè està escapant d’algú, però el maten amb dos tirs i també dispara a un altre home que havia passat pel costat del mort, que aquest es queda en coma. L’endemà una noia mor en unes vies del tren.

A partir d’allà una revista s’encarrega de fer un article sobre aquelles morts i trobar l’assassí. L’encarregat d’aquest treball és el Cal i la Della. Tothom es pensen que el Stephen havia matat a la noia, perquè havia plorat, però el Cal i la Della no ho pensen, així que mentre ho investiguen, succeeixen moltes coses, com la mort de l’home en bicicleta, que el disparen des de l’hospital, també troben unes fotografies on apareix un sospitós amb la noia morta, que és la persona que contracta el congressista, però això encara no ho sabíem. El congressista era el Stephen, que a més era un amic del Cal i el reporter gracies a la seva amistat aconseguiex molta informació. Fins que per fi descobreixen que el responsable d’aquest crim és Stephen, que havia contractat a un amic per espiar a la seva amant, ja que creia que l’estava enganyant.

En conclusió, ha estat molt entretinguda aquesta pel·lícula i la recomano bastant, encara que ara ja sabeu el que passa.