El dia 1 de Març vam anar al YoMo (The Youth Mobile Festival) a la Farga d’Hospitalet. En totes les activitats que anavem ens regalaven algun detall.

Les tres activitats que més hem van agradar van ser fer un ‘grafiti’, civerseguretat i Bayer, un joc d’enigmes.

A la activitat del ‘grafiti’, la Blau, el Sergi i jo vam pintar un graffiti i vam enganxar unes cintes que si les tocaves, sonava musica. Al acabar vam poder endur-nos el graffiti i una motxilla. Així es com ens va quedar:

La següent activitat amb la que m’ho vaig passar molt bé va ser la de civerseguretat. Allà la Blau i jo vam escoltar el noi ens va explicar que era civerseguretat i despres ens va donar el cas que haviem de tractar (la fotografia equivocada) i intentar descobrir-ho durant 5 minuts.

Vam tardar 4 minuts amb 59 segons (ens va sobrar 1 segon) i ens van regalar una cosa per tapar la webcam del ordinador i un paper d’informació sobre la seva pagina web.

I per ultima pero no menys important em va agradar també fer els enigmes. Al principi solament voliem anar per la bossa que regalavem, pero al final em va semblar bastant divertit, encara que els enigmes ens els van dir tots…

També ens vam poder fer unes fotografies: