El dia 21 de març vam anar a La fàbrica del sol a fer un taller amb els companys de robòtica. Prèviament la setmana anterior vam estar fent uns prototips per elevar l’ordinador. La Doha i jo vam fer un amb cartró i taps de suro.

Un cop a la fàbrica ens van presentar el lloc i més tard vam presentar els prototips que havíem fet i vam elegir el millor tenint com a criteris de disseny poc material, poques peces i portable.

Un cop teníem elegit el millor, vam millorar-lo amb una aplicació i vam tornar a elegir el millor d’aquells, o com a mínim van agafar idees. Al final els nostres prototips no vam servir perquè ells van fer el que van voler. Al final vam imprimir dos amb la talladora làser.

A mi aquesta activitat em va agradar, però al principi no m’agradava ni el prototip que vam elegir. De totes maneres el resultat final sí que em va agradar molt. El problema és que segurament se l’enduran els creadors, encara que allà ells no van fer res i em sembla injust. Amb sort el puc guanyar amb un sorteig que farem.