Aquesta pel·lícula anomenada Campeones és la meva pel·lícula preferida i està dirigida per Javier Fesser. El seu genere és comèdia, drama i esports.

La història  tracta d’un entrenador de basquet que es diu Marcos que durant un partit de la Lliga, acaba barallant-se amb el seu entrenador. Després de perdre la seva feina i provocar un accident quan va borratxo. Per culpa d’això el fan pagar una multa que consisteix a convertir-lo en entrenador d’un equip de basquet de persones amb discapacitat intel·lectual. Principalment, el Marcos no està gens content amb aquesta nova feina, però en poc temps se n’adona que encara ha d’aprendre molt de la gent amb discapacitat.

Resultat d'imatges de campeones

Sincerament recomano molt aquesta pel·lícula, perquè igual que el Marcos va aprendre molt de la gent amb discapacitat intel·lectual, tots nosaltres també en podem aprendre. Crec que aquesta gent és igual que tots i totes, solament que han nascut o durant la seva vida han patit algun accident. M’encanta perquè tracta aquest tema molt bé i a més amb comèdia, cosa que està molt bé i tampoc està fet d’una manera que pugui ofendre.