El Daniel, el Gabriel, el Mario i jo hem estat treballant molt aquests últims dies per fer el nostre audiovisual de la Reforma i la Contrareforma. Entre els quatre vam decidir fer un vídeo explicant el tema mentre dibuixàvem, estil “draw my life” perquè ja ho havíem fet algunes vegades i havia quedat bé. Això no va ser gens fàcil, perquè vam trobar moltes dificultats durant el procés. Primer vam fer un guió aprofitant un esquema que havíem fet a classe. En el vídeo parlem de la Crisis Religiosa, la Reforma Protestant, l’Expansió del Luteranisme, el Calvinisme, l’Anglicanisme, la Companyia de Jesús, el Concili de Trento i la Contrareforma.

Fins aquí tot va anar força bé, vam poder escriure i gravar els àudios i poc després vam quedar per gravar el vídeo. Primer el Mario i jo vam preparar els dibuixos i al cap d’una estona el Gabriel, el Daniel i jo vam gravar el vídeo. Mentre gravàvem el vídeo vam cometre l’error de no utilitzar un trípode i per tant el vídeo es veu una mica mogut. El veritable problema que vaig tindre va ser a l’hora d’editar. Em va costar molt passar tots els vídeos, ja que duraven molt i l’ordinador em deia que no tenia espai. Quan per fi ho vaig aconseguir havia perdut els àudios!! No m’ho podia creure… amb tot el temps que havíem invertit i no havia servit per a res. Per sort l’endemà vam poder gravar altre cop l’àudio el Daniel i jo i ho vaig poder editar.

Aquest treball ens ha suposat molt esforç com a mínim per part meva però crec que ens ha quedat un molt bon treball i hem après moltes coses. A més a més, dels errors i els problemes que hem tingut, hem pogut aprendre’ls per a la pròxima vegada millorar-los.

Un altre treball que també m’ha agradat ha sigut el del grup 4. Crec que han explicat molt bé tant la Reforma com la Contrareforma. Sé que han tingut moltes dificultats, però tot i això crec que els hi ha quedat molt bé.