A tutoria hem vist el capítol 32 de Merí. El que volen que sapiguem amb aquest capítol és que jo PUC DIR SI O PUC DIR NO. Ara us preguntareu que vull dir amb això… doncs bé, començaré per explicar-vos de què tractava el capítol.

Tot comença quan el Joan i el Gerard van fumats a classe el Merlí els fa fora d’aquesta. Realment tot sembla anar bé fins que a la nit, els dos nois surten junts i al Gerard li dóna una sobredosi i comença a tremolar i a despollar-se al mig del carrer. Això porta a la Gina, la seva mare, a portar-lo a l’hospital. Un cop allà tot acaba bé, però tothom s’endú un bon ensurt.

Per tant, el que volien que sabéssim és que nosaltres podem triar per exemple si prendre o no les drogues. És important que sempre actuem pel que creiem que és millor per nosaltres, no per quedar bé amb els altres o anar de “guais”.

Jo era molt fan de Merlí i m’ha agradat molt veure aquest capítol. Si encara no l’heu vist i us heu quedat amb curiositat, us deixo aquí el capítol i us animo a veure tota la sèrie.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/merli/kierkegaard/video/5694535/