Avui a tutoria hem estat completant una història on nosaltres havíem de triar entre diferents situacions i escollir una decisió assumint les conseqüències. La història que jo he triat era aquesta:

Decideixo quedar amb els meus amics per passejar pel centre comercial. Després d’aquesta tarda tan entretinguda, com són les 20h decidim anar a la granja-cafeteria. Un cop allà, ens prenem un entrepà, unes patates fregides i un refresc. Passats 20 minuts un grup de la nostra classe més popular entra i demana unes cerveses. Quan nosaltres ens dirigim a marxar, ells ens ofereixen la cervesa, ja que la Laura fa 18 anys. Jo rebutjo l’oferiment i com ell insisteix, li dic – No gràcies, jo no bec… -. Quan li dic no m’importa, ja que és la meva opinió, però ell segueix insistint i jo segueixo rebutjant. Abans de marxar ells ens diuen si volem anar a una festa, però com jo ja estic cansada decideixo anar cap a casa.

Resultat d'imatges de cervesa dibujo

Amb aquest treball el que volen els professors que sapiguem és que hem de saber prendre bones decisions autònomament i amb responsabilitat, valorant els pros i les conseqüències del que decidim.