Resultat d'imatges de 112

Avui dia 11 hem fet una xerrada anomenada Mai més!! Ens han vingut dos mossos d’esquadra a parlar sobre la violència de gènere, la violència de control i la violència domestica. Primera de tot ens han explicat que volien dir totes tres i, després, si havíem viscut alguna situació com aquestes. El que ha volgut ha pogut donar la seva opinió. Ens han avisat que podíem trucar sempre al 112 per denunciar.

Més tard han preguntat si algú tenia parella i han fet algunes preguntes sobre ella, per tal de veure si confiaven, s’estimaven… Poc després els policies ens han posat una situació que se suposava que la teva novia quedava amb el seu millor amic per estudiar i després es quedava allà a dormir. Ens han preguntat si la deixaríem dormir amb ell o ens posaríem gelosos. Alguns hem respost que sí que la deixarien, altres que es posarien una mica gelosos i altres que no la deixarien dormir. Molts hem pogut donar la nostra opinió i el motiu per la qual la deixaríem o no.

Per finalitzar la xerrada ens han explicat com ajudar algú que sofreix violència de gènere i alguns casos que ells havien experimentat com a mossos.

Resultat d'imatges de violencia de genero

La xerrada m’ha agradat molt i ha sigut molt interessant. Estaria bé tornar-la a fer algun dia.