Avui dia 12 hem anat a l’institut a les 8 per passar llista i marxar cap a Granollers per jugar a bàdminton. Ens hem dirigit cap a Arc de Triomf amb metro, on hem fet transbordo per agafar un tren cap a Granollers. Quan hem arribat allà hem anat cap al pavelló on jugaríem bàdminton.

Quan hem arribat hem fet un petit escalfament d’uns 5 minuts i hem començat a entrenar i fer uns reptes de bàdminton amb la nostra parella, en el meu cas, la Blau. Al principi no ens sortia gaire bé, però a poc a poc hem anat millorant, solament havíem de recordar una mica de l’última vegada que havíem jugat.

La cosa s’ha començat a posar divertida quan hem començat a fer campionats. La Blau i jo ens hem col·locat a una xarxa (en la posició més baixa de totes) i, hem jugat contra el Sergi Español i l’Aleix. El primer partit l’hem perdut, però ens ho hem passat súper bé. Després hem guanyat al Kai i al Luis i, per tant, hem pujat una posició. A partir d’aquell moment hem estat guanyant en totes les partides, com a la Neus i l’Erika, l’Alba i la Maia, la Mar i la Rocio…

En acabar l’activitat hem anat cap al tren fins a l’estació de Sants i d’allà a l’institut.

Aquesta sortida ha sigut molt divertida i entretinguda. M’ha agradat molt encara que el trajecte s’ha fet pesat i llarg. M’hauria agradat fer això, però més a prop.