1r dia:

El dia 18 va ser el primer dia del camp d’aprenentatge. Vam sortir a les 8 del matí de Barcelona. A la tarda vam fer una activitat d’orientació pels voltants d’Esterri: com orientar-nos amb una brúixola i un mapa. Ens van explicar la història de la Caterina Albert, la comtessa del Pallars que va resistir un setge entre 1488 i 1491.

2n dia:

El dia 19 vam anar al bosc de l’Avetosa del Gerdar de Sorpe. Hem après coses sobre l’avet, com la seva edat, hem observat com s’estudien els ossos, les seves petjades… A la tarda vam fer un taller. Vam parlar dels animals que hi havia i vam fer una petjada de rastres de mamífers i també un altre taller en el qual miràvem en microscopi mostres del bosc… A la nit hem anat al poble.

3r dia:

El dia 20 vam anar al llac de Sant Maurici. Uns taxis ens van portar fins a l’estany de Sant Maurici. Allà hem  fet el recorregut fins a l’estany de Ratera… Vam estar també a la neu. A la tarda vam escriure la llegenda dels encantats al Quadern de Viatge. A la tarda i a la nit hem anat al poble.

4t dia:

El dia 21 va ser el nostre últim dia. Vam anar a fer una descoberta del riu. El riu era la Noguera Pallares. Vam mesurar el seu cabal, els insectes que hi havia i si eren bons o dolents… Després vam dinar i vam marxar cap a Barcelona on ens esperava tota la família.

_20160502_084035

Aqui teniu unes etiquetes en pallarès