Avui dia 12 de març hem vist la pel·lícula de Timeline. El director de la pel·lícula és Richard Donner i els actors són (Chris Johnston); Frances O´Connor (Kate Ericson); Gerard Butler (Andre Marek); Billy Connolly (Professor E.A. Johnston); David Thewlis (Robert Doniger); Anna Friel (Lady Claire); Neal McDonough (Frank Gordon); Matt Craven (Steven Kramer); Ethan Embry (Josh Stern).

Aquesta pel·lícula tracta d’un grup d’arqueòlegs que buscant en un túnel troben les ulleres del professor E.A. i descobreixen que un text que ell ha escrit en un pergamí està escrit algú per al professor, però es veu que va estar escrit feia 600 anys. A partir d’allà viatgen en el temps fins a l’època medieval per anar a salvar al professor.

Resultat d'imatges de timeline peliculaTenen un amulet que els ajuda a tornar a casa, però solament disposen de sis hores per tornar al present, si no hauran de quedar-se al passat.

 

A l’arribar a l’època medieval apareixen en un riu i escapen dels anglesos que els volen matar. Algun d’ells moren matats pels anglesos i altres sobreviuen. Quan ja han trobat al professor, intenten tornar a casa, però els amulets no funcionen, així que decideixen amagar-se. En començar la guerra dels 100 anys alguns d’ells estan amb els anglesos, però la Kate i el Crish van a buscar el túnel on havien trobat les ulleres per poder accedir al castell i ho aconsegueixen.

Resultat d'imatges de timeline la guerra dels 100 anysQuan estan ha dins del castell, es reuneixen amb el professor i l’Andre Marek, que són els únics que han sobreviscut, però l’Andre Marek s’ha enamorat de la Lady Claire, una noia de l’època medieval i no vol tornar a casa, així que els tres sols tornen a casa quan solament queda un minut per tornar a casa.

Ha sigut molt divertida. Espero que su animeu a veure-la i que us agradi molt.