El dia 5 de Novembre vam anar a l’exposició The Zone of Hope. En aquesta exposició es pot veure Barcelona dintre de 200 anys en realitat virtual.

Primer de tot vam entrar a una sala on vam veure un petit vídeo del qual faríem i ens vam haver de registrar, així en acabar l’activitat ens podrien enviar algunes imatges. En acabar això, vam anar a la següent sala, on ens van posar uns sensors a les mans, als peus i a l’esquena. La primera sala per on vam passar era un glacial dintre de 200 anys. Feia molt de fred i podem tocar tots els objectes del nostre entorn. Vam veure que per culpa del canvi climàtic els glacials es desfeien fins que finalment tot es convertia en aigua. Després vam passar a un altre sala. Era el desert, i allà la temperatura era molt calorosa. Vam veure vit que aquell desert, abans era un llac ple d’aigua. També vam visitar altres sales, però una que em va sobtar molt va ser la cúpula de les Arenes i Plaça Espanya inundada. També que deia que hi hauria una pluja de més de 300L/m².

Després hem fet una petita gimcana sobre el tema, que no m’ha agradat tant, però també ha estat divertida.

L’experiència amb realitat virtual va ser molt divertida. Si podeu, us recomano que aneu a visitar aquesta exposició per conscienciar-vos sobre el canvi climàtic.