Avui per al tancament de situació hem vist una pel·lícula sobre una nova societat que en comptes de
diners es paga tot amb temps: autopistes, menjar, electricitat… Tu tens una mena de comptador a l’avantbraç i quan el temps s’acaba et mors, pots adquirir temps i també el pots perdre.

Resultat d'imatges de in time

Els protagonistes de la pel·lícula són un jove i una jove de 25 anys aprox., el jove viu en un dels barris més pobres de la ciutat, mentre que la noia és molt rica i viu amb el seu pare en la capital, on tothom és ric. El jove es diu Will i viu amb la seva mare, la qual mor després que se li acabi el temps. En Will decideix anar a consolar-se a un Bar on troba a un home amb u S. de temps, ell és molt ric, i té molta gent que li va al darrere per treure-li el temps. Durant una emboscada dintre del bar en Will aprofita per a salvar a l’home ric el qual més endavant li dóna tot el seu temps a en Will i ell es queda sense temps. I també es mor.

Resultat d'imatges de in time wills mother

Amb tant de temps en Will decideix anar a la capital buscar venjança, allà es troba amb la jove: Silia. Un grup de delinqüents descobreixen on es troba en Will i van ha robar el seu temps. A partir d’aquest moment la Silia i en Will, prenen una aventura plena de perills i riscos, maten a gent, roben a gent, i ajuden a gent.

Resultat d'imatges de in time will's mother

La pel·lícula en si no m’ha agradat perquè crec que és molt repetitiva, ja que cada situació es repeteix una i una altra vegada.

Jo si tingués només 24h, no faria res especial, viuria el dia com si fos un dia qualsevol, ja que mai saps quan et pot arribar l’hora.

Aquesta setmana he gastat unes 30 h en estudis, unes 3h en jocs i unes 25 h en dormir.

En la pel·lícula es poden apreciar dos tipus de societats:

Capitalisme darwinià: En veritat el capitalisme és una espècie de societat la qual cada un es cuida d’ell mateix i hi ha molta diferència de classes econòmiques. Amb la variant que en la pel·lícula li han posat el nom de capitalisme darwinià.

Riquesa distributiva: No he trobat gaire informació sobre aquest tema, però he llegit que en la societat cada persona té una economia bastant semblant a la dels demesos.

Canviaria el final de la pel·lícula on els dos protagonistes se salven, magues agradat que un d’ells hagués mort.