El dia 13 d’abril després de veure la pel·lícula ‘Los Sin Nombre‘ vam dirigir-nos al poliesportiu del parc Joan Miró amb la nostra professora d’educació física anomenada Txell Montguillot, àlies Txell. Va ser una trajectòria mullada, des de l’institut fins al poliesportiu (Joan Miró), perquè plovia tot i que no molt. Tenim sort que el poliesportiu (Joan Miró) és cobert, té un sostre, i vam poder jugar diferents jocs que la Txell ens va proposar.

Vam poder triar entre bàsquet o futbol, som afortunats de tenir dues pistes perquè així tenim dues activitats a triar i no només una. Vaig jugar a futbol perquè al bàsquet ja juguem avegades a Educació Física però a futbol mai hi juguem. Va ser divertit perquè vam portarnos molt be entre els jugadors i equips per tant tot i que no s’em dona be jugar però vaig passar-mo bé.

Després vam jugar a altres jocs com el pedra paper estisora o el pistoler que m’agraden molt. Va ser un dia divertit tot i que hagués preferit anar a la platja perquè hagués sigut més especial, però, que hi farem si plou?