Avui 16 de novembre de 2016

El meu grup no m’ha deixat colaborar ni contribuir en el treball, tampoc ha escoltat les meves aportacions, igual que ni m’han explicat perquè hem anat. Com ells diuen que no he treballat, no puc escriure res.

Bueno escric una mica que he après sobre les ones a l’exposició…

S’expandeixen repetint un mateix moviment i propagantse, com aquelles esferes que anaven donant-se cops entre elles en ordre, cada esfera picaba la esfera veïna i feia que el cop passes per totes les esferes. O aquella on hi havia aigua i una palanca que es movia d’esquerra a dreta formant ones que es trencaven en unes pedres que hi havia representant la sorra de la platja.

Tambè hi havia aquella corda que movies i el moviment es repetia pujant fins que el moviment s’anava diluin.

Del taller he après…

Que les carregues positives atrauen a les negatives, si hi han igual de positives i negatives estaba equilibrat. Tambè que l’electricitat s’expandeix i vol anar lluny, per aixó quan tens electricitat els cabells set posen de punta. El metall es conductor i el plàstic es repelent de l’electricitat. Tambè que l’electricitat es crea fregant metalls amb coure. Tambè que la gavia de Faraday és una gavia de metall electricitada, desde dins si toques la gavia no et passa res, en canvi desde fora, t’electrocutes.

Ha estat una excursió molt interessant, m’ha encantat el taller, ha sigut super xulo.