Avui, en el nostre segon dia d’institut, hem vist la pel·lícula “Outbreak” per donar inici a la primera situació.

Aquesta peli, tracta sobre uns científics que van a Zaire (Àfrica). Van a un llogaret on hi ha una epidèmia, sembla que aquest virus no és una cosa mai vista. En tornar a Estats Units, ells, comencen a investigar sobre aquest nou virus. Mentrestant, a Zaire capturen un mico del llogaret, on el porten en un vaixell a EEUU per vendre’l.

Fins aquí no ha passat res interessant, però quan el mico arriba a la botiga d’animals, comença la salseo.

El mico ataca al senyor de la botiga i al seu company, perquè si, és un mico, a més el mico porta al virus, i els contagia. Passen les hores i el virus muta, fent que es pugui transmetre pel l’aire. Dies després l’home de la botiga i el seu company moren, ells només contagien a una persona, que aquest va a un cinema i contagia a tota la gent. Després fiquen en quarantena al poble i el president dels Estats Units diu que bombardegin aquell poble, perquè així no es propagui.

Els científics intenten trobar la cura el més ràpid possible abans que el president digui l’ordre de tirar la bomba.

El cap dels científics els hi dóna una bossa amb un líquid, que (ESPOILER) és la cura contra el virus, l’únic que no funciona amb humans i el tenen que adaptar. Al final tot acaba bé, ja que aconsegueixen la cura.

 

Crítica:

M’ha agradat la pel·lícula, tot i que no era molt original, ja que havien fet moltes pelis d’aquest tema (suposo que abans era molt original). Ha sigut entretinguda, tot i que se m’ha fet molt la llarga.

Jo li donava un 6,5/10