Com a començament de trimestre, per introduir-nos a la nova situació d’aprenentatge hem vist la pel·lícula “El Mètode Grönholm”. Aquesta pel·lícula està basada en una obra de teatre molt popular que va haver en 2003, després, l’any 2005 es va fer passar a pel·lícula.

La pel·lícula tracta de quatre persones que van a fer una entrevista en el mateix lloc, a la mateixa hora, fent una entrevista “col·lectiva”. Aquesta entrevista tractava de diferentes proves. Al final de la pel·lícula, es quan es desenvolupa quasi tot. Tots els entrevistats es van anar menys un, que aquest seria l’aspirant definitu per al treball. El que passa es que els altres entrevistats eren els entrevistadors, i tenien que abaluar-lo, l’unic que havien passat algunes controversies amb el entrevistat, tot i així, el van acceptar, però després el van dir que no. I en aquell moment, el entrevistat va dir que era una persona de l’empresa que estava abaluant el metode que estaven utilitzant per fer les entrevistes.

La pel·lícula és bastant interessant, amb girs inesperats a la trama. És entretinguda, ja que cada cert temps fan una prova, i això fa que no t’avorreixis, tot i que el final és molt obert, està bé. Jo li donava un 7.5/10