El dia 14 de desembre vam anar al cinema Texas a veure una serie de curtmetratges que anaven dirigits a la comunitat LGTBI despres de veure els curtmetratges vam fer una ronda de preguntes i vam tenir en primicia l’autor d’un d’ells. Ademes abans vam veure un video sobre una youtuber que tractava sobra la heteronormativitat i el patriarcat o en globant el terme el Hetropatriarcat.

El primer Curtmetratge era model documental era una videotrucada entre ds actors que havien grabat una escena gay i comentaven les sensacions que havien tingut.

El segon curtmetratge apareixen un noi i una noia parlen de la vida que tenen amb les seves mares lesbianes que es totalment com la de les demes families.

El tercer curtmetratge representa dos noies que son de dos bandols oposats els quals estan en guerra i nomes es veuen en uns moments determinats pero mai es poden arribar a tocar.

El quart curtmetratge tracta sobre un grup de nens que van a un terrat d’un edifici per veure a una noia prendre el sol mig nuua però un dels nens es homosexual i dona la casualitat que desde el terrat tambe es veu un home nuu prenen el sol i els seus amics el veuen mirant l’home i li començen a insultar i a dir-li gay.