The prestige és una pel·lícula ambientada en el segle XX. EL film es basa en una rivalitat extrema entre dos mags Londinencs,que farien el que fos per superar el truc de l’altre. La pel·lícula comença en mig d’un espectacle. Estan fent un truc molt perillós posant a l’ajudanta a una espècie de peixera i tenia les mans i els peus lligats. En teoria el truc havia de sortir bé, estava tot planejat i no havia d’haver-hi cap problema. Però no comptaven amb l’altre mag,el cual va tancar la peixera i la noia va morir ofegada. Després va començar una guerra infinita de males passades. Fins arribar un punt de intentar-se teletransportar.

Crec que aquesta pel·lícula ha estat una bona introducció per la nova situació 306 l’energia només es transforma, ja que una part important de la pel·licula es centra en l’electricitat. De fet al film surt “Nikola Tesla” que també és un personatge que treballarem al llarg d’aquesta situació