Aquest curs el començo amb una motivació especial ja que tenim el edifici finalitzat i abandonem els barracons, també començem les optatives. Jo vaig triar l’itinerari Margaret Mead, tinc una mica d’intriga per saber com m’adaptare a les assignatures de l’itenerari que he escollit.

Per aquest començament de curs vinc mentalitzat en un objectiu en especial. Al llarg de 3r vaig anar deixant de fer alguns treballs individuals i un dels meus objectius és recuperar el rendiment que tenia així que li donare prioritat aquests treballs. De la unica manera que sabre que he recuperat el rendiment que tenia és amb els resultats al final del trimestre.

Centrarme en aquests treballs individuals té una gran importancia per mi ja que al haver tingut aquesta deixadesa m’ha portat alguns problemes, ja que vaig arribar a suspendre dos assignatures. M’agradaria recuperar els meus resultats durant aquest trimestre, per veure que sóc capaç d’assolir aquell nivell.

Al llarg d’aquest curs m’agradaria mantenir una bona relació entre tots els intergrants dels grups en els que estigui. Ja que en grups passats es van donar casos en els que no va ser possible mantenir un bon ambient entre els membres.