El diari vermell de la Carlota és un llibre que hem llegit a la classe de català. Aquesta vegada no hi havia cap treball ni booktrailer per fer, però ens va dir que havíem de fer una continuació del diari per uns dies. Cada membre del grup havia de fer dos dies de la seva vida. Després havíem d’escriure en una llibreta fent com si fos el seu diari.

Aquest llibre no narra una història qualsevol, barreja un text explicatiu de la vida de la noia i un altre informatiu. És a dir, que fa una barreja d’aquests dos textos per explicar coses sobre les dones. També parla de temes tabú, els típics, sexualitat, mètodes anticonceptius, violacions, embarassos desitjats i no desitjats, violència masclista, malalties de transmissió sexual i de desenganys i problemes amorosos.

Crec que toca molts temes i molt diversos, a part, l’història que hi ha entre la Carlota, en Koert i en Flanagan, és el fil conductor. La lectura ha estat molt agradable i fàcil. També hi havia un vocabulari adequat i d’informació que dóna és molt important.

Aquí us deixo la continuació del diari de la Carlota: