El 28 de maig va venir en Daniel Cassany, un professor de la universitat Pompeu Fabra, a l’institut. Ens va parlar de l’ús de les xarxes socials. Ens va dir que ell estudiava a la gent a internet.

Va començar a explicar-nos els tipus d’usuaris que hi ha. Ens va parlar dels Gamers, dels Otaku i de molts més grups que s’han fet famosos amb les xarxes i, ens va fer preguntes sobre si ena consideràvem friquis d’alguna cosa. Alguns van contestar que sí i també ens va contestar que els grups de friquis que hi ha s’han conegut o s’han viralitzat gràcies a les xarxes. Després ens va preguntar quin usuari creiem que érem; un visitant o un resident. La majoria de la gent vam contestar que érem visitants.

A l’última part de la xerrada ens va fer una sèrie de preguntes; que trobem més segur; quedar amb un noi que has conegut per internet o un noi que has vist a la discoteca? La majoria vam contestar que era més segur quedar amb el que havies vist a la discoteca, ja que ja l’has vist i no pot ser una altra persona. Això no impedeix que també pugui ser una mala persona o així… Per tant, tots vam acceptar que l’internet no era segur i que correm més riscos.

Per acabar amb la xerrada ens va conscienciar de què hem de vigilar amb el que penjem. Aquesta xerrada va ser per enllaçar-la amb la nova situació; mons virtuals.