Ja s’a acabat el curs!! El curs ha estat bé, hem fet moltes coses, hem fet activitats, sortides.

Quan va començar les situacions d’aprenentatges, al primer trimestre vam veure les semblances que hi ha entre nosaltres i persones que viuen a l’altre punta del món.

a la 303  Matèries + ones = tot, vam veure les reaccions quimiques, notació cientifica, vaig aprendre coses noves.

Al segon trimestre va ser bastant seguit, perque no va haver-hi tantes festes. vam fer reaccions quimiques, vam veure la taula periodica, i vam fer molta quimica i biologia, aquests son els temes en van agradar aprendre més sobre ells.

a la 304 Identitats vam saber d’on procediem i vam coneixer més coses sobre les nostres nacionalitats, va ser interessant

305 Mons Descoberts/ mons per crear Hem vaig assabentar-me d’esdeveniments del barroc

la situació que també va ser positiva d’aprendre la 306 L’energia nomès es transforma, vam estudiar les energies renovables, Nikola Tesla etc…

Al tercer trimestre vam començar amb la situació 307 No ho dic jo, ho diuen les dades vam fer moltes matemàtiques i estadístiques i també vam estudiar l’explotació infantil, em va interesar molt.

308 Frankestein, el prometeu modern- vam veure la relació entre la mitologia i la actualitat, les diferents religions, encara que jo ja sabia bastantes coses de la cristiana, va ser una situació bastant completa i podria dir que va ser la que més em va agradar del trimestre.

309 Món virtual va ser interesant saber diferenciar el tema Utopies i Distòpies i eren molt actuals els temes tractats de xarxes socials o la xerrada que va fer Daniel Cassany sobre els fans.

En conclusió aquest curs 2017-2018 he apres moltes coses que no sabia.