Arxiu Maragall

Vam anar a casa, biblioteca i arxiu de Maragall, ja que estavem estudiant-lo a Català. Primer, ens vam documentar sobre la seva vida. Així quan vam anar a la casa, vem entendre tot millor i sabiem del tema. Allà, vam veure totes les seves habitacions, salons, menjadors, saletes d’estar, el jardí, etc. Cada quarto estava decorat i ornamentat amb un estil diferent. Els mobles eren d’estils com per exemple alfonsí o alexandrí, així també es deien els quartos on estaven aquests mobles. També hi havia vitrines amb roba de Maragall i el llit on va nèixer. Autoretrats de tota la familia i una vidriera preciosa al rebedor.

Ens vane xplicar a mesura que anaven visitant totes les sales, les histories i les funcions que tenien cadascuna. L’acompanyavem mb un poema per casi bé totes les habitacions.

Va estar interesant i m’ho vaig passar bé. Vaig apendre coses noves i vaig reforçar algun coneixement que ja hi tenia en ment. A part, em va fer gràcia veure la casa i em va semblar molt bonica, amb encant i art.