La comunidad

Per obrir la situació d’aprenentatge de “L’Habitatge” vam veure la pel·lícula de “La comunidad”. Anava sobre unanoia que es deia Julia que treballava en una immobiliària. De cop, quan mor un veí d’una escala, on ella està ensenyant un pis, ella troba una maleta amb 300 millons de pesetes dins d’ella. Impactada, es trasllada al pis que està ensenyant, que està en aquell edifici, i amaga els diners.

Els veïns, tan superficials i amb tant desquici, van darrera d’ella per aconseguir els diners. I, un a un, intenten treureli els diners costi el que costi, fins intentar matarla.

El missatge de la pel·lícula era una mica introduir-nos en en la situació de l’habitatge i veure com els pisos d’avui en dia eren cars, a part de veure com l’abaricia dels veïns a vegades és més poderosa i els hi sega dels valors i respectes que s’han de tenir entre ells.

Personalment la pel·lícula no em va agradar molt. Hi havien escenes de riure i la història estava bé però hi havien escenes molt sàdiques o que sobraven.