Avui, 8 de gener del 2019 hem començat el segon trimestre i la situació d’aprenentatge veient la pel·lícula El mètode Grönholm.

Actors/Actrius de la pel·lícula

La pel·lícula va sobre quatre persones que volen ser aspirants a un càrrec executiu en una multinacional sueca de mobles i bricolatge. Doncs són reunits per procedir a la fase final del procés de selecció. Estan sols en una sala de reunions de les oficines centrals de Dekia, els quatre junts, i són observats per psicòlegs de l’empresa a través de càmeres ocultes. Mitjançant sobres els arriben les instruccions d’una sèrie de proves d’enginy i simulació a què s’han de sotmetre per avaluar la seva personalitat. 

En la primera d’aquestes proves reben una notificació a la tauleta que hi ha a sobre de la taula sobre que un dels candidats presents és en realitat un dels psicòlegs de l’empresa, que està fingint ser un aspirant més, i han de descobrir-ho. A partir d’aquí les sospites se sumen a la rivalitat per aconseguir aquest fabulós lloc de treball, i el procés es converteix en una lluita a mort, sense pietat, dirigida per les diferents proves que els van sent proposades, cada vegada més dures, més personals, més cruels… I també cada vegada més ridícules. Els candidats, disposats a tot, es rebaixaran fins a l’extrem d’acceptar les situacions més grotesques, extravagants i indignes per aconseguir el seu objectiu: el lloc de treball somiat.

En general, em va agradar bastant, ja que estaves tota l’estona pensant a ver qui era de l’empresa. Divertida i entretinguda.