El 3r trimestre hem començat la situació d’aprenentatge veien la pel·lícula La comunidad. Aquesta pel·lícula la vam veure a primera hora el primer dia del 3r trimestre.

La comunidad com el seu nom indica va sobre una comunitat de veïns de Madrid ciutat. Una treballadora d’una immobiliària ha de vendre un pis en aquest edifici, aquest pis està reformat per l’antic propietari que era arquitecte. El pis es molt luxós i la treballadora de la immobiliària espanta la gent que va venint per visitar-lo, tot això perquè ella s’ha quedat a vivir.

Però aquesta comunitat no es normal, estan bojos. El tema es que el pis que hi ha sobre del pis de la immobiliària, el propietari porta mort unes quantes setmanes, però els veïns no es posen tristos per la mort, sinó que es posen alegres, ja que aquest veí l’havia tocat la quiniela. Per això els veïns estaven esperant la seva mort, per agafar els diners amagats al pis. Però la treballadora de la immobiliària els va trobar abans que tot els veïns, a partir d’aquest fet es van desencadenar molts fets terribles.

El film em va agradar, encara que m’hagués agradat més veure una altra pel·lícula relacionada amb l’habitatge.