Resultat d'imatges de esterri d'àneu

Els dies 18, 19, 20 i 21 d’Abril els alumnes de l’institut Viladomat vam anar de camp d’aprenentatge a Esterri d’Àneu, situat al Pallars Sobirà.

Primer dia:

El primer dia quan vam arribar el primer que vam fer va ser dinar, al cap d’una estona ens van dir les habitacions i a mi em va tocar amb la Mar, la Blau, la Kenia, la Maia, la Núria i jo el nom de l’habitació era Son.

A la tarda vam anar a fer una activitat amb mapes i brúixoles per aprendre a orientar-nos.

A la nit vam anar al poble a jugar!

Segon dia:

El segon dia vam anar a un bosc que es diu Avetosa, allà ens van explicar una mica d’informació sobre els avets, en acabar vam tornar al poble per dinar.

A la tarda vam fer un taller sobre molses i líquens i vam estudiar unes mostres d’avets que havíem agafat, també vam fer un motlle de petjades de diferents animals.

A la nit també vam anar al poble i allà amb el Marc Durán, la Blau, la Maia, la Mariajosé, el Marc Avià, la Francisca i jo vam anar al bosc a investigar, vam pujar per una carretera que semblava abandonada i allà ens vam trobar unes quantes cases abandonades i una d’elles posava “Honor al rodamón que va viure aquí” un cop vam acabar d’investigar vam tornar al poble i vam anar a dormir.

Tercer dia:

Tercer dia vam anar al par nacional d’aigües tortes i l’estany de Sant Maurici, allà vam dinar i vam aprendre molt.

A la nit vam tornar a anar al poble i ens ho vam passar molt bé!

Quart dia:

El quart dia ja havíem de marxar, al matí vam anar a un riu afluent del Noguera Pallaresa i vam mesurar el cabal, la profunditat, l’amplada…

A la Tarda ja tocava marxar ens vam acomiadar de la casa i vam començar el viatge de tornada.

VA SER MOLT DIVERTIT!!!!

Audio:

audio

Mapa d’Esterri d’Àneu:

https://drive.google.com/open?id=1_yf5J94u0hQ1Dwp5CwnQozI1Ltg&usp=sharing