A socials per grups de treball vam haver de fer un audiovisual explicant tot el que havíem estat treballant durant la situació d’aprenentatge sobre la Reforma i la Contrareforma.

La Blau, el Ramon, el Yonas i jo vam estar parlant de quin tipus de vídeo volíem fer; Un draw my life, un teatre… La veritat és que ens va costar bastant triar el tipus de vídeo perquè cada membre del grup volia fer un tipus diferent, fins que vam arribar a la conclusió que un draw my life era la millor opció.

Tot seguit vam estar parlant i buscant informació sobre el que volíem que aparegués al vídeo, ens vam repartir la feia i ho vam poder fer sense gairebé cap problema. Després un cop vam tenir fet el guió del treball i que volíem ressaltar en aquest guió vam anar a gravar-lo. Gravar no era complicat, però ens hi vam estar una estona, ja que hi havia membres del grup que els hi costava més llegir les coses amb fluïdesa i que no semblés que estiguessin llegint.

Ara ja només faltava gravar el tros de vídeo, això ho vam fer entre la Blau i jo, i mentrestant el Ramon i el Yonas gravaven i miraven que tot enquadres. A la Blau i a mi sabem dibuixar bastant bé llavors no va ser gaire complicat dibuixar, encara que gravar ens va portar alguns problemes.

LINK VIDEO REFORMA I CONTRAREFORMA

Un treball d’un grup que voldria destacar és el del grup 2; La Maia, el Xavi, l’Eloi i el Manu, m’ha agradat el seu treball, ja que han fet una animació i em sembla molt original, l’animació senten i les imatges complementen molt al que s’està dient i fa que s’entengui millor i el volum de l’àudio és l’adequat, malgrat alguns moments, pocs, no s’entén gaire el que diuen, a mi m’ha agradat molt i té pinta de què els hi ha portat bastant feina.