Avui ha començat la primera setmana del curs, i per començar-la primer ens han explicat que treballariem i tot seguit hem vist una pel·lícula titulada Outbreak.

Aquesta tractava sobre que el Billy, un dels protagonistes de la peli, descobreix el “Motaba”, un virus, a un poblat. Aquest virus s’estén en menys de 24 hores a tot el poblat i el govern decideix llançar una bomba i així poder acabar amb l’epidèmia. Llavors el Billy decideix començar a estudiar el virus per poder ajudar a tots els infectats, qua cada cop eren més, i com que encara no hi havia cura morien tots. El Billy va enviar els seus homes a estudiar el virus i descobreixen que tot prové d’un mico i aconsegueixen capturar-lo. Tot seguit descobreixen que el mico va arribar a la EEUU amb un vaixell que venia de Zaira i el mico va ser infectat durant el trajecte. Aquest mico el porten al laboratori i li treuen sang, amb aquesta sang aconsegueixen fer un líquid que, efectivament, és la cura d’aquesta epidèmia. Però, encara volen tirar la bomba al poblat, però com que ja tenen la cura el Billy els convens que no ho facin, s’aconsegueixen curar tots.

Aquesta pel·licula m’ha agradat, ha estat entretinguda, però potser durava massa. Després hem fet un document sobre la pel·licula:

LINK