Setmana esportiva

La setmana abans de la setmana santa, vam fer una jornada esportiva, el primer dia de la setmana, vam anar a la platja, concretament a la mar vella a jugar a volei, va ser molt entretingut poder gaudir de la platja mentre jugàvem a un esport, a part a mi no em desagrada aquest esport, i m’ho vaig passar molt bé.

Resultat d'imatges de pilota volei

El segon dia d’aquesta setmana va ser tranquil, vam anar a una xerrada d’INEFC, ens van explicar el que era poder gaudir dia a dia de l’esport, poder dedicar-se a l’esport, a mi hem va agradar molt entrar a aquest món, però el meu futur ja el decidiré més endavant, aquest dia va ser bastant complet però menys intens que el que ens esperava.

Resultat d'imatges de INEFC

El tercer dia van venir a l’institut la policia i unes noies, a la nostra classe, el primer que vam fer va ser veure un documental de la sexualitat, just a la següent classe va venir la policia, van parlar-nos sobre que s’ha de fer en cas d’urgència, ens van plantejar vàries situacions i nosaltres havien de verificar el que faríem, la veritat és que va estar interessant, però jo ja sabia que en cas d’urgència havia de trucar al 112. La següent xerrada va ser sobre la sexualitat, ens van respondre dubtes que posteriorment havíem escrit a una capsa i vam fer preguntes. Aquí es va acabar aquest dia, va estar bé però no va ser millor que l’últim, el dia següent.

El quart i últim dia, vam anar a Granollers a jugar a bàdminton, jo des d’un principi, pensava que no m’ho passaria gens bé, però després d’arribar i practicar una estona em vaig donar compte que m’ho podia passar bé, ens vam posar en parelles, per fer un mini torneig, jo i la meva parella no vam perdre cap partit, vam ser els guanyadors, la veritat és que aquell dia m’ho vaig passar molt bé.

Resultat d'imatges de badminton