Dia 22 de maig ens vam fer una visita dues noies, per explicar-nos com podem navegar amb seguretat per les xarxes.

Al principi ens van donar una fulla on posava una sèrie de preguntes i les vam llegir i comentar entre tota classe. A l’acabar vam fer una altra explicació de com podem assegurar-nos que la pàgina que volem comprar o llegir algun tipus d’informació, sigui confiable i sobre aquest tema vam fer una activitat per parelles que ens posaven en alguna situació per exemple. “Vols comprar un jersei. Tens que mirar la informació personal que et demanen en la pàgina Zara”. I amb aquella parella teníem que posar els passos que fèiem per aconseguir els que ens demanaven l’activitat i ficar una reflexió sobre la pregunta de l’activitat.

Una vegada que ja o vam comentar amb la classe la visita es va acabar