Aquest estiu ha sigut una mica aburrit.

La primera setmana nomes vaig estar quedant amb les amigues i ja esta. Després  de acabar la primera setmana, els meus pares em van comprar deures extres.

A la segona setmana em van obligar a fer un horari d’estudi. Aquet horari el tenia que seguir cada dia fins anar a Japo que seria a finals d’agost. En aquet horari habien temps lliures que els aprofitava per quedar amb amics. Habia dies que em quedava a dormir a la casa d’una amiga. Aquells dies tenia que fer la feina per la nit. Eren les millors nits de l’estiu.

I aixi eren tots els dies estudiant i quedant.

Pero a finals de juliol va vindre el millor amic del meu pare i els seus fills i la seva esposa a Barcelona que venien de Sevilla. Per tres dies i es quedaven a dormir a casa nostra.

El primer dia que van vindre vam anar a visitar la Sagrada Familia i vam anar a sopar fora al restaurant preferit del meu pare.

Al dia seguent com que el meu pare treballaba pel matí i la meva mare tenia que preparar el dinar em vaig oferir per fer de “guia”. Els hi vaig ensenyar les vistes que os podian veura desde el mirador del centre comercial de les Arenes, també després vam anar a plaza españa i els hi vaig ensenyar la font maguca de mintjuic i després vam anar al estdai olimpic. Després de un llarg dia caminant vam arribar a casa i vam dinar i per la tarda vam anar a plaça catalunya.

Van ser uns dels millors dies del estiu.

I després d’aquets dies va tornar tot com avans fins que el 28 de agost que eren dos dies després del meu cumple que el vaig pasar amb amigues i vaig fer una festa de pijames, per fi va arribar el moment d’anar a japó. Vaig estar dos setmanes que es van pasar volant. Van ser els millors dés de l’estiu ja que portaba 3 anys sense anar. Vaig fer de tot. Vaig anar a un parc super gran. Que tenia un jardi botanic, un petit zoologic, una part de parc atletic, un mirador que estaba molt alta i moltes més coses molt divertides. També vaig anar a molts centre comercials i a un parc aquatic amb aigua termal i a també vam anar a Kamakura que fa molts anys va ser la capial de Japó que te moltisims temples i vam anar a netellar els diners que es una tradició de Japó, etc…

Després de dos setmanes a Japó vaig tornar a casa i ja nomes quedaven dos dies de estiu i els vaig disfrutar moltisim.

En general aquet estiu ha sigut un dels millors.