El día 5 de abril vam anar tot segon a la “Escola del Trebll” a fer esport perqué el dia següent osigui dia 6 de abril es celebraba el dia mundial de la actividad física.

Hi havien 5 esports que ho representaben amb estacions:cross fit, golbol, tennis platja, rugbi, steps.

La primera que va fer el meu grup va ser rugby pero per seguretat en contes de fer placatjes teniam que treura-li una tir de la cintura al contrincant. Va ser la que menys em va agradar, ja que tot esport que sigui amb pilota no s’hem dona be.

Després si no recordo malament vam fer steps. Era una coreografia a una plataforma que em va agradar moltisim. M’ho vaig passar molt be perqué a mi m’agrada ballar i fer zumba i aquestes coses.

La següent va ser tennis platja. Aquesta no va estar gens malament. Era tennis pero amb raquetes estil de platja, per cert les raquetes pessaven molt.

La penultima va ser golbol que em va agradar bastant ja que era més tranquila i amb menys risc de ferte mal. Aquet joc es com el futbol només que vas amb els ulls tapats i per saber on esta la pilota tens que escoltar atentament ja que la pilota té uns cascabels.

I finalment cross fit que va ser la que pitjor ho vaig passar perqué vaig acabar sense forces a les cames i al dia següent vaig tindre agulletes per fer aixó. Pero sent sincera hem va costar molt perqué no estic acostumada a fer esport.

Era un circuit amb diferents obstacles.

En general hem va agradarmoltisim. M’agradaria molt repetir.