El passat 9 d’abril, com a tancament de trímetre vam estar tota la setmana fent esport i altres activitats.

El primer dia, el 9 d’abril, vam anar a la Marbella on vam jugar a volei. Ens vam dividir en petits grups i vam fer competicions. Va ser l’activitat que menys em va agradar. A més feia fred i havíem d’anar descalços i era una sensació estranya i dolenta. Tampoc em va agradar per la monitora que ens va tocar, tenia poca paciència i a mi se’m dóna molt malament el volei i per això em va acabar mirant amb cara de fastig però a part d’això les vistes de la platja eres super boniques.

El segon día, el 10 d’abril, vam anar al INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) que es situa al costat del Palau Sant Jordi, a Montjuïc. Em va sorprende molt el fet de que hagues aquest institut ja que mai m’hi havia fixat. Ens van dona runa cherrada a tot el curs y a molta més gent parlant sobre fel que feien y com funciona. També van parlar de les carreres que es podien agafar. Y després quan va acabar la xerrada vam poder anar lliurament a veure tot el institut. Realment l’explicació s’em va fer innecessària ja que era per a gente que estaven a poc temps de com en començar una carrera. En canvi nosaltres encara tenim 14 anys. Pero si que em va agradar poder visitar els diferents apartats y sales de diferents esports, encara que no m’hi agradi l’esport.

El tercer dia, el 11 d’abril, ens van fer dos xerrades. Una de la violencia de gènere qual ens la va fer dos agents de ka gyardia urban. I l’altre sobre la sexualitat. El de violencia de gènere em va semblar una bona idea i em va agradar molt. En canvi la de la sexualitats jo li tenie moltes ganes i em va deseure bastant encara que no va ser per culoa de la qui hi explicava. Només que faltaba temps i també la gent no paraba de xerrar i molestar.

El quart y últim dia, 12 d’abril, vam anar a Granollers a fer bàdminton. Em va fe rmolta il·lusió per el simple fet de que avans jo hi vivia a Granollers. L’activitat en concret va ser la millor de totes. Es tractava de que amb parelles teniem que competir hi encara que vaug perdre tots els partits m’ho vaig pasar genial. M’agradaria repetir-ho.