En aquesta situació a física hem treballat les diferents energies. Cada membre del grup havia d’escollir una energia i fer un visual thinking. Les energies que et donaven a escollir són les següents; biomassa, eòlica, hidràulica, solar fotovoltaica, solar tèrmica, tèrmica convencional i tèrmica nuclear. 
Jo vaig escollir l’energia solar tèrmica. Una vegada escollida l’energia havíem de posar-nos en grup d’energies que desgraciadament de la meva energia només érem el Oihan i jo. Això implicava que teníem menys persones amb les quals compartir la informació que trobàvem.

L’energia solar tèrmica bàsicament consisteix a aprofitar l’energia del Sol per transferir-la a un mitjà portador de calor, generalment d’aigua. El millor d’aquesta energia és que és una energia renovable, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquesta forma de generar energia pot aplicar-se en habitatges i instal·lacions petites però també en grans centrals d’energia solar tèrmiques. En el meu visual thinking m’he enfocat en l’energia solar tèrmica en habitatges.

Per a més informació a continuació us deixo una imatge del meu visual thinking;